Παρακαλώ Υποδεχτείτε...τον Γιάννη Μπέζο

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιούν 2021
προβολές 104 691
60

O Λάμπρος και η Εβίτα συζητάνε με τον Γιάννη Μπέζο για την διαχρονικότητα της κρίσης, για τα καλά της μανιέρας, για την μαγεία του ελληνικού στρατού, για τα συνεχώς αυξανόμενα ερωτηματικά της ζωής, για τους απαράδεκτους και για την σημασία της αισιοδοξίας.

Ευχαριστούμε τη Wolt για την υποστήριξή της σε αυτό το πρότζεκτ. Κατεβάστε το App της Wolt βάλτε το promo code "FISFIS" και λάβετε συνολικά έκπτωση 6 ευρώ για τις δύο πρώτες παραγγελίες, 3 ευρώ για την πρώτη και 3 ευρώ για τη δεύτερη.

Spotify: open.spotify.com/show/45ziEL1...

Apple Podcasts: podcasts.apple.com/gr/podcast...

Google Podcasts: www.google.com/podcasts?feed=...

www.lambrosfisfis.com
LambrosFisfis/
lambrosfisfis

Lambros Fisfis
Σχόλια  
 • Δημήτρης Δικμάνης

  Δημήτρης Δικμάνης

  Πριν 4 ημέρες

  Πολύ καλή η συνέντευξη! Θεωρώ όμως ότι ο κ. Μπέζος τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε δουλειές στην τηλεόραση χαμηλού επιπέδου. Δε βλέπω δηλαδή αυτό το ... "ψήλωμα του πήχη" για το οποίο μιλάει.

 • Elia Akrivou

  Elia Akrivou

  Πριν 5 ημέρες

  ΕΥΓΕ!Αυτό μόνο.

 • Panos Yiannakou

  Panos Yiannakou

  Πριν 5 ημέρες

  giati den agorazis ke mia kamera vre fis? 150 euro vriskis i ke me kinito

 • Theo Vas

  Theo Vas

  Πριν 6 ημέρες

  εξαιρετικός!

 • Illuminus316

  Illuminus316

  Πριν 7 ημέρες

  Ίσως η καλύτερη συνέντευξη του Γιάννη Μπεζου.

 • Dimitris Telis

  Dimitris Telis

  Πριν 8 ημέρες

  Υπέροχο 👌

 • Tina Neroutsou

  Tina Neroutsou

  Πριν 9 ημέρες

  Επιτέλους! Εξαιρετική συνέντευξη!

 • Βάγια Κουλοσούσα

  Βάγια Κουλοσούσα

  Πριν 10 ημέρες

  Απλά συγχαρητήρια και στους δύο!!

 • Eleftheria Batsou

  Eleftheria Batsou

  Πριν 12 ημέρες

  Απιστευτη συνέντευξη, δεν θέλω να πω πολλα, τα σχολια των ακροατών τα λένε όλα... Ενα σημείο μόνο που γέλασα πολύ, αυτό με τις auditions στο 30:22 , απίστευτος!

 • manos sergiadis

  manos sergiadis

  Πριν 18 ημέρες

  Το θέατρο αποτελούσε κ αποτελεί στην πλειοψηφία του σήμερα μέσο κοινωνικής μόρφωσης κ εκπαίδευσης. Σε συνέντευξη όπως αυτή χάρηκα που έμαθα καινούργια στοιχεία για την τέχνη του θεάτρου κ του κινηματογράφου . Όσο αφορά τις διαφορετικές ιδεολογικές τοποθετήσεις που εκφράστηκαν , όπως και πεπραγμένα του πρόσφατος παρελθόντος του κάθε ανθρώπου ας τα αφήνουμε εκτός για αυτή την στιγμή. Επειδή εδώ αξιολογούμε τη συνέντευξη κ τον "δημοσιογράφο". Επειδή το εάν μας γεμίζει η συνέντευξη κ μας στέλνει στην δουλειά μας , στο κρεβάτι μας , στην παραλία άδειους από έννοιες κλπ, οφείλεται στον συνεντευξιαστη κ όχι στον συνεντευξιαζομενο. Εκτός κ εάν τον λυπηθεί - συμπαθήσει ο καλεσμένος τον ατάλαντο ή το βισμα δημοσιογράφο , και για να μη χάσει τις χορηγίες του , κάνει τα πάντα όλα για να γίνει είτε κλόουν ,είτε καλός , είτε ... είτε. Κουτα μου παιδιά,δεν καταλάβατε πως σας συμπάθησε επειδή είστε ατάλαντοι κ καλύτερα να μοιράζετε πίτες με τα παπάκια; (Ειλικρινά , ουδείς εδώ μέσα δεν έχει καταλάβει τον Λάμπρο Φισφη. Δώστε του αρνητικά σχόλια κ πάρτε του την ψυχή. Χαχαχα. Μάλλον Λάμπρο δε σε προσέχουν στο κ.τ.σ. Σου εύχομαι πάντα να σε συμπαθούν ....κ υγεία φυσικά, επειδή όλοι είμαστε κορονοιο μελλοθάνατοι.)

 • Pamela Helen

  Pamela Helen

  Πριν 18 ημέρες

  και τελικα τι γινεται μετα την παρασταση?

 • Marina Karli

  Marina Karli

  Πριν 18 ημέρες

 • George Underwood

  George Underwood

  Πριν 19 ημέρες

  Ὁ στρατὸς τῶν τριτοκοσμικῶν Βαλκανίων, ποὺ εἴτε "ἐκπαιδεύει" ναζὶ φονιάδες, εἴτε ταΐζει (μὲ σκυλοτροφές) καναπεδάτους μαλάκες γιὰ νὰ τοὺς ἀμολήσῃ ΤΡΙμάλακες (λαϊκιστί: Καλοὺς πολῖτες) στ'γκενονία, εἶναι γιὰ νὰ σὲ μάθῃ νὰ "φροντίζῃς ἑαυτόν" κι ὄχι γιὰ νὰ πέφτουν οἱ μίζες σύννεφο μεταξὺ μεγαλομαφιόζων τοῦ κράτους ἀπ' τὶς ἀγορὲς ἐξοπλισμοῦ ἀπ' τὴν Ἀμερικανικὴ αὐτοκρατορία νὰ τὸ παίζῃ τὸ Γκριχενστάν καλὸ συντρόφι... Ἐπίσης, μὲ ἀρχηγὸ ΠΡεζοναύτη, ποὺ μόνο παιδιὰ τοὺς μαθαίνουν νὰ βομβαρδίζουν στὴν ἐκπαίδευση, εἶναι σχεδὸν σίγουρη ἡ ἐπιτυχία σ'ἕναν ὑποθετικὸ ἑλληνοτουρκικό... Ὑποθετικά... Μεταμοντέρνος, ποὺ θἄλεγε καὶ ἡ Βλαχάκοου... χε χε.. χε.. νὰ γελάσουμε, γιατὶ οἱ συνάδελφοί σας, συνήθως, ἔχουνε πιὸ free "ἀπόψεις".. Φαντάσου καὶ συλλογίσου, φίλε (ἢ ἐχθρέ) ἀναγνώστη τοῦ παρόντος, γιὰ νὰ ναι οἱ στοϊκοί μπέζοι τῶν καφενειακῶν, μπαρμπαδίστικων κοινοτυπιῶν οἱ πιὸ "διαβασμένοι" τοῦ νεοελληνικοῦ θεάτρου, πῶς θάναι οἱ πιὸ ἀδιάβαστοι!.. Τὰ κείμενα τῶν Μολιέρων, τῶν Γκόγκολ, τῶν Ἀριστοφάνιδων, ὅταν τὰ χεις νὰ τὰ παπαγαλίζῃς τὸ βράδυ μετὰ τὸ γύρισμα τῆς τηλεπαπαριᾶς, εἶσαι "ἐκφραστής" τους τόσο, ὅσο εἶναι καὶ οἱ ἀρχιεπίσκοποι, ἐκφραστὲς τοῦ Χριστοῦ. "Λὲ μεροκαματὶκ Uber Alles", "ποσότητα over ποιότητα", καὶ μ' ἄλλα τέτοια "προσγειωμένα", "φιλοσοφημένα", ΑΞΕΣΤΑ σλογκανάκια, λογικὸ νὰ πάρουνε μποῦλο καὶ οἱ σημαντικοὶ συγγραφεῖς ἀπ' τὸν "σκληρό" σου...

 • Μαργαρίτα Παυλοπούλου

  Μαργαρίτα Παυλοπούλου

  Πριν 19 ημέρες

  Αν ψάχνετε το πιο ζαχό οικόσιτο πτηνό, απ' όσα ξέρω, είναι η γαλοπούλα.

  • Μαργαρίτα Παυλοπούλου

   Μαργαρίτα Παυλοπούλου

   Πριν 19 ημέρες

   Οι χήνες είναι επιθετικές και οι κότες οι πιο έξυπνες .

 • ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

  ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

  Πριν 20 ημέρες

  Θα σου πω μια αληθινή ιστορία, ελπίζω να την διαβάσεις. Επίσκεψη στους παππούδες μου με τους δυο γιους μου, τότε ήταν 12-13 χρόνων. Απόσταση Καισαριανή, Περιστέρι. Ο παππούς ότι έχει βγει από νοσοκομείο και δίπλα του έχει την πάπια. Με ρωτούν τα παιδιά μου τι είναι αυτό, τους εξηγώ, τα λέμε με παππού, γιαγιά και έρχεται η ώρα να φύγουμε. Μπαίνουμε αμάξι και πιάνω μια κουβέντα με τον μικρό, πρώτη διακοπή από τον μεγάλο "Πω μαμά νομίζω θέλω τουαλέτα" του λέω " Να σταματήσω κάπου;" "Οχι, όχι πάμε". Συνεχίζω την κουβέντα με τον μικρό και σε λίγα λεπτά, δεύτερη διακοπή από τον μεγάλο "Πω νομίζω θέλω τουαλέτα" νευριάζει λίγο ο μικρός, αγόρια, καταλαβαίνετε, των ρωτάω πάλι αν θέλει να σταματήσω τώρα γιατί μετά θα είναι δύσκολο να βρούμε κάποιο μαγαζί μου λέει "Όχι, όχι πάμε, αντέχω". Συνεχίζουμε την κουβέντα με τον μικρό όπου έρχεται τρίτη διακοπή ¨Πω μαμά νομίζω δεν θα αντέξω" πετάγεται αγανακτισμένος και πολύ εκνευρισμένος πια ο μικρός και του λέει " Εε ρε Τόλη και τι θέλεις να κάνουμε;" Και τότε γυρνάω στο μικρό και του λέω " Κάνε την πάπια". Λιώσαμε λίγο στο γέλιο :)

 • Lone Wolf Girl

  Lone Wolf Girl

  Πριν 21 ημέρα

  σιγουρα σας συμπαθησε! ηταν πιο προσητος, φιλικος και χαλαρος απο οτι τον εχω ακουσει ποτε. νομιζω τελικα στην τηλεοραση μπορει να φαινεται καποιες φορες κλειστος και υπεροπτης γιατι δεν εκτιμα τους ανθρωπους που εχει απεναντι του (και με το δικιο του), ενω εδω καταλαβε οτι εχει απεναντι του ανθρωπο ευφυη και με επιπεδο που θελει πραγματικα να μαθει απο αυτον ως ανθρωπο και καλλιτεχνη και οχι να πιαστει απο κουβεντες για να βγαλει θεμα και να κανει νουμερα. ομολογω ειναι η πρωτη φορα που σιγουρευτηκα οτι δεν ειναι κακος, απλα αφοπληστικα ειλικρινης και μπραβο του. φοβερη συνεντευξη και τελειες ερωτησεις
  Λαμπρο σε εχω εξυπηρετησει στη δουλεια μου που ερχομαι σε επαφη με εκατονταδες ανθρωπους και εισαι απο τους πιο ευγενικους κατι οχι τοσο συχνο στην Ελλαδα δυστυχως. εχεις την εκτιμηση μου

 • SatrinaEthistic

  SatrinaEthistic

  Πριν 21 ημέρα

  Σ'ευχαριστούμε γι'αυτή τη συνέντευξη

 • MsMinoula

  MsMinoula

  Πριν 22 ημέρες

  42:22 Τα κανάλια λίγο πολύ, τις σειρές που άφησαν εποχή και ο κόσμος γουστάρει, τις έβλεπαν παράξενα. Τους απαράδεκτους τους φοβήθηκαν, το κων/νου και ελένης το είχαν για τελευταίο.. και ποιος ξέρει και τι άλλο μπορεί να έφαγε τελικά πόρτα και να μην είδαμε ποτέ επειδή δεν είχε στήριξη.

 • Alex Antonof

  Alex Antonof

  Πριν 24 ημέρες

  Κι όμως, στο @ ίσως γίνεται η πιο σωστή χρήση του ζώου. Είναι ο Donald Duck προφίλ, νευριασμένος. Once you see it....

 • new reast

  new reast

  Πριν 26 ημέρες

  zori den einai h via.
  duskolo shmainei.

 • Hrakleaz RaGSoul

  Hrakleaz RaGSoul

  Πριν 28 ημέρες

  Πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα συνέντευξη... Μπράβο! ^_^

 • jin kazama

  jin kazama

  Πριν 29 ημέρες

  Ο κύριος Μπέζος ήταν αυτός που είχε υποστηρίξει ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι επωφελής για την Ελλάδα. Εκτός από ανιστοριτος είναι και ασεβής προς τους προγόνους μακεδονομάχους που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία της πατρίδας στην οποία ο κύριος Μπέζος έχτισε την καριέρα του. Έχουμε πληθώρα τέτοιων καλλιτεχνών για την ακρίβεια έχουμε φρακαρει από δαυτους.

  • suicidal.nihilist

   suicidal.nihilist

   Πριν 22 ημέρες

   ελα σκασε τωρα

  • jin kazama

   jin kazama

   Πριν 22 ημέρες

   @Στράτος Καγγελάρης Γέλα φίλε κι εγώ γελάω με τα χάλια μας

  • Στράτος Καγγελάρης

   Στράτος Καγγελάρης

   Πριν 23 ημέρες

   να σαι καλα με κανες και γελασα

 • paraskevi papadimitriou

  paraskevi papadimitriou

  Πριν 29 ημέρες

  Υπέροχη συνέντευξη, συγχαρητήρια Λάμπρο!!

 • psychonosfi

  psychonosfi

  Πριν 29 ημέρες

  Σκωραμίδα, όχι πάπια

 • sword of omens

  sword of omens

  Πριν μήνα

  Επίσης δεν θα απαντήσω σε γελοίες ερωτήσεις ούτε σε αγράμματους μισώ τούς ανθρώπους.

 • Elina GK

  Elina GK

  Πριν μήνα

  Τα χίλια μπράβο είναι λίγα! Μπράβο στον Λάμπρο Φισφή που αποτόλμησε να καλέσει έναν άνθρωπο με τόσο κακή φήμη γύρω απ'τ'όνομά του· μπράβο του που έκανε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, παρά το προφανές τρακ του· μπράβο που υπάρχουν συνεντεύξεις με επίπεδο, θέμα και νόημα!
  Αν κάποτε ξανασυναντηθείτε, θα ήθελα να τον ρωτήσεις εάν θα τον ενδιέφερε ένα one man show τύπου standup, αλλά με γραμμένο κείμενο και χωρίς στόχο τα έντονα συναισθήματα του standup. Δηλαδή, αυτό που περιέγραφε πρέπει η κωμωδία να σου προκαλέσει μια γενική αίσθηση ευφορίας χωρίς απαραίτητα να σε κάνει να ξεκαρδιστείς σε ένα κείμενο που ίσως να σε βάλει σε σκέψεις στα πλαίσια μιας αφήγησης μιας ιστορίας ίσως. Θα ήθελα πολύ να τον έβλεπα σε κάτι τέτοιο ακριβώς επειδή είναι μια αρκετά επιβλητική παρουσία όχι μόνο λόγω της ιστορίας του ονόματός του.

 • Giota Karoutzou

  Giota Karoutzou

  Πριν μήνα

  Ο φισφης του πήρε τήν καλύτερη συνέντευξη

 • kon sait

  kon sait

  Πριν μήνα

  οταν εχει ορεξη ο μπεζος δεν τον πιανει κανεις

 • Νίκος Κράνας

  Νίκος Κράνας

  Πριν μήνα

  Ιχ

 • abusecore

  abusecore

  Πριν μήνα

  ωραια σειρα μπραβο ρε φισφη!

 • BloodAndGlory

  BloodAndGlory

  Πριν μήνα

  Και να που ο "ξινός", ο "έτσι", ο "αλλιώς", αποδείχτηκε ο πιο εντάξει από όλους!

 • Oliver Elson

  Oliver Elson

  Πριν μήνα

  Μέχρι τώρα το έχω ακούσει 4 φορές, γιατί επιτέλους μια συνέντευξη όπως θα έπρεπε να ήταν σε ένα τέτοιο άνθρωπο, με ερωτήσεις με νόημα δίχως ηλίθιους δημοσιογραφίσκους να του κάνουν ανιαρές ερωτήσεις προσπαθώντας να τον κάνουν να απαντήσει έτσι όπως όντως θα έπρεπε να απαντήσεις σε αυτούς τους αμόρφωτους (και πολύ χειρότερα).!

 • Zwi Teg.

  Zwi Teg.

  Πριν μήνα

  Πολύ όμορφη συζήτηση! 👏

 • Heine976

  Heine976

  Πριν μήνα

  Η συζήτηση πριν την συνέντευξη με ανησύχησε λίγο αλλά οι ερωτήσεις στον Μπέζο ήταν πράγματι πολύ καλές

 • mikros midas

  mikros midas

  Πριν μήνα

  "Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε'' Φραση που εχασα το μετρημα ποσες φορες ειπωθηκε απο τον Μπεζο. Ενοχλητικη εως προσβλητικη και σιγουρα ανεδαφικη για την συγκεκριμενη συζητηση. Ο Φισφης ειναι ευφυεστατος. Σε Σκορδά, Τσιμτσιλη δεν θα μου ''κλωτσαγε''

 • Stasi_Jo TV

  Stasi_Jo TV

  Πριν μήνα

  Λάμπρο φέρε Λάκη.

  • manos sergiadis

   manos sergiadis

   Πριν 18 ημέρες

   Όσο είναι ζωντανός ακόμη. Επειδή με τον κορονοιο δε ξέρουμε ποιος θα προλάβει να δώσει το παρών στον Λάμπρο.💀💀💀

 • Belle.

  Belle.

  Πριν μήνα

  Επιτέλους, μία ωραία συνέντευξη με σεβασμό προς τον Κύριο Μπέζο! Ουσιαστική, απολαυστική συνέντευξη. Ίσως και στο Φλερτ στην ΕΡΤ , υπήρχε μία καλή διάθεση,αλλά ήταν λίγο και υπήρχε και μια αμηχανία από την ηθοποιό-παρουσιαστρια. Συγχαρητήρια για αυτή σας την συνέντευξη. Είναι πολύ ωραίο να ακούς δύο ΣΥΝομιλητες που καταλαβαίνει ο ένας τι λέει ο άλλος.

 • jin kazama

  jin kazama

  Πριν μήνα

  Σας ευχαριστώ που σβησατε το σχόλιο μου. Ήμουν σίγουρος ότι με το που γράψουμε κάτι αρνητικό για τον Γιάννη Μπέζο θα σβηστεί αμέσως. Η δημοκρατία σας καλά κρατεί συγχαρητήρια

  • Lambros Fisfis

   Lambros Fisfis

   Πριν μήνα

   Ποιο σχόλιο καλέ σβήσαμε; Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Γράψε το ξανά.

 • MrFanfarlo

  MrFanfarlo

  Πριν μήνα

  ... φοβερή συνέντευξη! Αλλά δε ξέρω για σας, εμένα μου θύμισε πολύ Τζούμα πολλές από τις απόψεις του κ κυρίως ο τρόπος που της ανέλυσε !

 • IOANNIS G'

  IOANNIS G'

  Πριν μήνα

  ΣΕΒΑΣΜΟΣ !!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ !!!

 • ELENI DAMASKOU

  ELENI DAMASKOU

  Πριν μήνα

  εξαιρετική, μεστή συνέντευξη χωρίς σαχλό χιούμορ. επιτέλους!

 • johny bgood2night

  johny bgood2night

  Πριν μήνα

  Πολύ ωραία συνέντευξη με ωραίο λόγο και τροφή για σκέψη

 • Danae Trianti

  Danae Trianti

  Πριν μήνα

  https://www.youtube.com/watch?v=PGn6iRd-oC4
  Όσον αφορά το 46:42 και την απαξίωση των ιδανικών και της ιδεολογίας των αντιρρησιών συνείδησης από τον Γιάννη Μπέζο.
  Ο δρόμος των αντιρρησιών συνείδησης δεν έχει υπάρξει ούτε στο παρελθόν ούτε και στο παρόν εύκολος. Κάθε άλλο. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε τι συμβαίνει με κάποια πράγματα και να μην αναπαράγουμε στιγματιστικά στερεότυπα.

  • Some Guy

   Some Guy

   Πριν 24 ημέρες

   Χωρίς να θέλω να πω ότι δεν υπάρχουν πραγματικοί αντιρρησιες συνείδησης, η πράξη έχει δείξει ότι υπάρχει ένα πολύ σημαντικό ποσοστό πολιτών (για να μην πω ότι μιλάμε για τη συντριπτική πλειοψηφία) που απλώς "το παίζουν" αντιρρησίες μόνο και μόνο για να αποφύγουν τη θητεία και χωρίς να έχουν το παραμικρό ιδεολογικό κίνητρο. Εν προκειμένω μάλλον έχει κάποια δόση αλήθειας το στερεότυπο (δυστυχώς), και προφανώς εκεί αναφέρεται ο Μπέζος. Κρίμα για τους πραγματικούς αντιρρησίες συνείδησης που πληρώνουν το μάρμαρο για τους υπόλοιπους που τους έχουν βγάλει το κακό όνομα.

 • nikos fel

  nikos fel

  Πριν μήνα

  Μια φορα που ακουστηκε ο ανθρωπος χωρις να τον διακοπτουν ρωτωντας τον ανοησιες παρουσιαζοντας τον σαν "περιεργο" μπαμπουλα,μπραβο λαμπρο

 • Odyzmil

  Odyzmil

  Πριν μήνα

  καλη η εκμπομπη ρε φιλε αλλα αμα δεν εχει βιντεο μην το βαζετε youtube ξερωγω

 • Kwnstantinos Vamvakas

  Kwnstantinos Vamvakas

  Πριν μήνα

  Πόσο ωραίος άνθρωπος. Δεν είναι σαχλός, δεν είναι της στιγμής είναι άνθρωπος

 • Aris Skouroliakos

  Aris Skouroliakos

  Πριν μήνα

  To εφ αι ς εφ αι ες ακούγεται σαν έφαγες, οπότε πολύ πετυχημένο ;)

 • Konstantinos Kiriazopoulos

  Konstantinos Kiriazopoulos

  Πριν μήνα

  Υπέροχη συνέντευξη.

 • Tith.ts. Lt

  Tith.ts. Lt

  Πριν μήνα

  Φίλε δεν τον αγάπησα απλώς... τον λάτρεψα!!!

 • Artemis Kontogeorgou

  Artemis Kontogeorgou

  Πριν μήνα

  Να και μια συνέντευξη με νόημα κ' σωστές ερωτήσεις, μπράβο Λάμπρο! Όσο για τον κ. Μπέζο αξιέπαινος ηθοποιός κʼ άνθρωπος, όχι δεν είναι παράξενος όπως τον έχουνε 'βαφτίσει', απλά λέει ωμά τις αληθείες του...

 • Σπύρος Παπαδόπουλος

  Σπύρος Παπαδόπουλος

  Πριν μήνα

  Έκανες την πρώτη συνέντευξη του που ακούω στην οποία δεν του έγιναν οι ίδιες σαχλες ερωτήσεις.

 • Σπύρος Παπαδόπουλος

  Σπύρος Παπαδόπουλος

  Πριν μήνα

  Παπάκι λένε και ένα άρμα στον στρατό το Μ113.

 • Deep Moticons

  Deep Moticons

  Πριν μήνα

  Ειναι πανευκολο

 • Theodore D

  Theodore D

  Πριν μήνα

  Δεν ξέρω αν θα το δείτε κ. Μπέζο, τουλάχιστον να το δουν οι ακροατές.
  Στο 45:40-47:10 μας λέτε ότι όποιος συνειδητοποιημένα εναντιώνεται στον στρατό λέει "σαχλαμάρες" επειδή "θέλει εύκολες λύσεις", "φοβάται" ή "δεν έχει προσωπικότητα" (!).
  Κύριε Μπέζο, ξέρουμε τι είναι ο στρατός. Ναι, κάνεις παρέες, καθαρίζεις, προσέχεις το τομάρι σου, κάνεις ασκήσεις, μαθαίνεις πειθαρχία κλπ. Να μιλήσουμε όμως και για το πόσος χρόνος χάνεται χωρίς ουσία; Να μιλήσουμε για τα ηλίθια καψόνια; Να μιλήσουμε για το πόσοι προβληματικοί άνθρωποι εκεί μέσα τρέφονται από ένα τοξικό περιβάλλον που σέβεται μόνο ιεραρχίες και όχι την ανθρώπινη αξία; Για παιδιά που μπήκαν μερικούς μήνες και βγήκαν με ψυχολογικά; Για παιδιά που οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία; Σπάνιες περιπτώσεις, αλλά μια χαρά τις ξέρετε κι ας κρύβονται.
  Ο στρατός δεν είναι φονική μηχανή; Ναι, αν μιλάμε για περίοδο ειρήνης όπως τώρα που ασχολούμαστε με πατάτες. Αλλά δεν χρειάζεται καν να πάμε μακριά. Ρωτήστε στις ακριτικές περιοχές για περιπτώσεις που ο στρατός εμπλέκεται σε βία ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες.
  Νομίζετε ότι τα λέμε για να γλιτώσουμε το 9μηνο/12μηνο; Καμία σχέση. Στείλτε μας για την ίδια διάρκεια στον Ερυθρό Σταυρό να δουλεύουμε μέρα-νύχτα, ξέρετε το έργο του. Στείλτε μας σε μια περιοχή με ελλείψεις να στελεχώσουμε το νοσοκομείο, ακόμα και ως επιστάτες. Στείλτε μας στην πυροσβεστική για υπηρεσία, σε παραλίες για γόπινγκ, στα βουνά για δασοπροστασία, σε απομονωμένα νησιά ως ταχυδρόμους.
  Ναι, δεν γουστάρουμε τα όπλα, δεν γουστάρουμε τα καψόνια, δεν γουστάρουμε την αυθαίρετη ιεραρχία. Στείλτε μας κάπου που το έργο μας θα έχει αξία για την κοινωνία, και όχι στον παραλογισμό που λέγεται Ελληνικός Στρατός. Εκεί θα δούμε αν θα μάθουμε να "έχουμε ευθύνη του τομαριού μας", να "συμβιώνουμε" και να έχουμε "συγκρότηση".
  ΥΓ: Και επειδή μάλλον δεν το ξέρετε, το τελευταίο που γράφω γίνεται ήδη. Λέγεται εναλλακτική υπηρεσία και θέλουν να πάνε εκατοντάδες αντιρρησίες κάθε χρόνο, αλλά εσείς νομίζετε ότι είναι τεμπέληδες.

  • Untitled User

   Untitled User

   Πριν 18 ημέρες

   Έχει λογική το επιχείρημά σας. Εκτός αυτού, χωρίς να θέλω να γράψω κάτι σεξιστικό, υπό το σκεπτικό του αξιόλογου κατά τ' άλλα κ. Μπέζου, οι γυναίκες δεν πρέπει να μάθουν να έχουν ευθύνες; Κι αν πρέπει, πώς θα γίνει αυτό;

  • George Zachos

   George Zachos

   Πριν 21 ημέρα

   @Theodore D Ναι, ναι, ξέρω ακριβώς τι γράφεις. Έχω ήδη καταλάβει. Μένει να καταλάβεις και εσύ.

  • Theodore D

   Theodore D

   Πριν 21 ημέρα

   @George Zachos Γράφω για άτομα που ζουν βία στον στρατό κι εσύ απαντάς ότι ο Μπέζος "με πόνεσε". Καλά μυαλά.

  • George Zachos

   George Zachos

   Πριν 22 ημέρες

   Ακριβώς σε ανθρώπους σαν εσένα αναφερόταν και διαβάζοντας Όλα αυτά που έγραψες, σε πόνεσε εκεί που έπρεπε. Μια χαρά τα είπε ο Μπέζος.

 • Ts Mar

  Ts Mar

  Πριν μήνα

  Αγαπημένος ♥️ και η απόδειξη ότι δε χρειάζεται να μπαίνεις στη διαδικασία να φαίνεσαι αρεστός για να είσαι!
  Μπράβο κύριε Μπέζο!

 • Sophie Flores

  Sophie Flores

  Πριν μήνα

  Εξαιρετική συνέντευξη, πολλά συγχαρητήρια!!

 • Danai Nala

  Danai Nala

  Πριν μήνα

  Όντως πολύ όμορφη κουβέντα. Λαμπρό έφτιαξες πολύ όμορφο κ κατάλληλο κλίμα για να λάμψει Ο κ. Μπέζος που ήταν πολύ πολύ καλός!

 • eCliPse YT

  eCliPse YT

  Πριν μήνα

  To -5€ sthn prwth paraggwlia einaickalutero

 • Αργύρης Γκαντολουδης

  Αργύρης Γκαντολουδης

  Πριν μήνα

  fisfis και fαγες

 • Panos petro

  Panos petro

  Πριν μήνα

  Βάλτε και βίντεο :)

 • xrina

  xrina

  Πριν μήνα

  Αυτή η συνέντευξη πρέπει να ακούγεται σε όλες τις δραματικές!!! Και γενικότερα...

 • Philoso Physics

  Philoso Physics

  Πριν μήνα

  44:17 απλά με σκότωσε αυτό το σημείο

 • eleni damianou

  eleni damianou

  Πριν μήνα

  Επίπεδο, μόρφωση, ειλικρίνεια και αισιοδοξία! "Οι ομάδες είναι μόνο για το καλό του ομαδάρχη", "ο στρατός είναι για να μάθεις να αναλαμβάνεις ευθύνες" κορυφαία αποστάγματα της τόσο μεστής συνέντευξης! Και βέβαια συγχαρητήρια Λάμπρο που τον έκανες να γελάσει με το χιούμορ σου! Πραγματικά περιμένω να δω πώς (και με ποιον καλεσμένο) θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου!

 • Helianthus

  Helianthus

  Πριν μήνα

  Φοβερή συνέντευξη… Συγχαρητήρια… Σοβαρή με μέτρο και ενδιαφέρον… Προσφέρει εμπειρία και γνώση… Και πάλι πολλά μπράβο…

 • Βασίλης Ταρναράς

  Βασίλης Ταρναράς

  Πριν μήνα

  - από Έλληνες ηθοποιούς ποιον προτιμάς;
  - τον Μπέζο
  - μπορείς να σταματήσεις να τον παίζεις και να μου απαντήσεις;

 • Giwrgos Papadopoulos

  Giwrgos Papadopoulos

  Πριν μήνα

  Εύχομαι μιά μέρα να γίνουν όλοι ηθοποιοί για να καταλάβουν ότι δεν είναι ηθοποιοί..

 • F P

  F P

  Πριν μήνα

  νομίζω ο Μπέζος την απόλαυσε αυτη τη συνέτευξη, ειδικά μετα το φιάσκο στην Τσιμτσιλή

 • Ioannis Kalymnos

  Ioannis Kalymnos

  Πριν μήνα

  FYI ένα από τα πιο δημοφιλή οχήματα στον Ελληνικό Στρατό είναι το περίφημο "παπάκι" ή κατά κόσμον ερπυστριοφόρο ΤΟΜΠ Μ113!

  • barbavassilis

   barbavassilis

   Πριν μήνα

   και στα παπαρια μας αγαπητε μπορω να πω

 • barbavassilis

  barbavassilis

  Πριν μήνα

  επιτελους μωρε φτιαξατε ηχο

 • Adiarmistos

  Adiarmistos

  Πριν μήνα

  Η καλύτερη συνέντευξη που πήραν ποτέ απο τον Γιάννη Μπεζο. Έκανε πάρα μα πάρα πολύ καλα που ήρθε στην εκπομπή του Φισφη.

 • Katerina Spanou

  Katerina Spanou

  Πριν μήνα

  τον λατρεύω αυτόν τον τύπο

 • Κώστας Μπ.

  Κώστας Μπ.

  Πριν μήνα

  8:10

 • Tiger's Tale

  Tiger's Tale

  Πριν μήνα

  Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Μπέζο που αποδέχτηκε την πρόσκληση, έδωσε αυτή τη συνέντευξη, και μίλησε ανθρώπινα. ❤️

 • DXS

  DXS

  Πριν μήνα

  Έλα ρε Φισφη!!!! Και Μπέζος στην παρέα!!!!!! 🥳🥳🥳🥳

 • Petro K

  Petro K

  Πριν μήνα

  Ο Έλληνας GOAT του θεάτρου Γιάννης Μπέζος συνεντευξαρα από λαμπρό για θέατρο και κωμωδία πραγματικά δείτε τι γίνεται όταν δύο Τιτάνες της κωμωδίας συζητάνε για αυτό πραγματικά μπράβο ❤️❤️❤️👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

  • new reast

   new reast

   Πριν 26 ημέρες

   @Petro K kai egw...mporei k nanai telika.

  • Petro K

   Petro K

   Πριν 26 ημέρες

   @new reast κοίτα για εμένα είναι Goat ρε σι τον έχω δει σε πολλές παραστάσεις τώρα αυτό που λέω είναι προσωπική άποψη

  • new reast

   new reast

   Πριν 26 ημέρες

   mono pou leas GOAT apodeiknueis oti den exeis paei pote sto 8eatro genika...se kamia periptwsh kakos o mpezos.para poly kalos, alla goat????k eimai full fan tou e.

  • Petro K

   Petro K

   Πριν 26 ημέρες

   @new reast χαμηλά στάνταρ ο Μπέζος χαχαχα νταξει τώρα μιλάμε η κλανουμε

  • new reast

   new reast

   Πριν 26 ημέρες

   gkoout? poly xamhla stantar exeis petre.

 • Konstantinos Pouchias

  Konstantinos Pouchias

  Πριν μήνα

  Θέλουμε part 2..

 • Tiger's Tale

  Tiger's Tale

  Πριν μήνα

  Πωπωωωω λατρεύω τον κύριο Μπέζο. Συγκινήθηκα όταν είδα πως του πήρες συνέντευξη, Λάμπρο, γιατί με ευχαρίστησε πολύ η κίνηση του ίδιου του κυρίου Μπέζου. Ίσως το YouTube να μην είναι στη φιλοσοφία του και να μην μεγάλωσε με αυτό, αλλά με την συμμετοχή του στην εκπομπή σου δείχνει την ομορφιά του ανθρώπου όταν έχει τα μάτια και το μυαλό του ανοιχτά. Πολύ όμορφη συνέντευξη, από έναν πολύ όμορφο άνθρωπο. ❤️

 • Angeliki Soulfopoulou

  Angeliki Soulfopoulou

  Πριν μήνα

  Πόσο ωραία συνέντευξη! Τι όμορφα πράγματα που ειπώθηκαν και πόσο είχαμε ανάγκη να ακούσουμε λόγο τέτοιας ποιότητας! Ναι, ίσως ακούγεται γραφικό πια το "ο κόσμος διψάει για ποιότητα", αλλά αν αναλογιστείτε από τι περιτριγυριζόμαστε καθημερινά, θα δείτε ότι είναι πέρα για πέρα αληθινό. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους, τον κύριο Μπέζο γιατί κάθε φορά που μιλάει ΔΙΔΑΣΚΕΙ, την Εβίτα και τον Λάμπρο γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσουμε μια τέλεια συνέντευξη κάνοντας πολύ ωραίες ερωτήσεις!!! Πάντα τέτοια!!!

 • George Papadopoulos

  George Papadopoulos

  Πριν μήνα

  Απο τις καλύτερες κουβέντες που έχω ακούσει. Εύχομαι να συνεχίσει αυτή η εκπομπή είναι πραγματικά καταπληκτική!

 • Panagiotis Manolakos

  Panagiotis Manolakos

  Πριν μήνα

  Πικρές αλήθειες που πονάνε. Η αλήθεια είναι πικρή και ζούμε σε μια εποχή που βασιλεύει το ψεύτικο χάιδεμα. Για αυτό είναι ξινός σε πολλούς.

 • KostasJP

  KostasJP

  Πριν μήνα

  Εκπληκτικός και αγαπημένος Μπέζος.

 • alex_an vk

  alex_an vk

  Πριν μήνα

  Τοπ !

 • Αλέξανδρος Μ

  Αλέξανδρος Μ

  Πριν μήνα

  Σε ενα μικρο γειτονικό βιντεοκλαμπ, εργαζόταν ενα παιδί έχοντας πολλές απο τις ιδιαιτερότητες που συντελεί ενας καλλιτέχνης. Οταν τον ρώτησα σχετικά(στον καρπό ειχε τατουάζ κορεατη σκηνοθέτη), μου απάντησε οτι ήταν απο επαρχία, σπούδαζε ηθοποιός,λογω κρίσης μερικές φορές δεν ειχε να φάει κτλ κτλ. Επίσης μου είπε ότι ευτυχώς ο δάσκαλος του στην υποκριτική του εδωσε κάποια λεφτά για να περάσει, χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα. Δεν θα ακούσετε ποτέ τον Γιάννη Μπέζο να λέει ότι εδωσε η βοήθησε, τα λένε όμως οι αλλοι

 • do majore

  do majore

  Πριν μήνα

  Κοίτα να δεις που ξεκίνησα να ακούω αυτή τη σειρά εκπομπών για πλάκα κι έγινα φαν

 • Georgios Tzedakis

  Georgios Tzedakis

  Πριν μήνα

  Πολύ εκπαιδευτικός ο κύριος Μπέζος. Εξαιρετικά εύστοχη η παρατήρηση ότι όλες του οι σκέψεις είναι μια αντίθεση, ακόμη και η άποψη του για τον ηγέτη. Φοβερή συνέντευξη. Τόσο πυκνή και με τόσο νόημα που νομίζω πρέπει να την ακούσω άλλες 10 φορές για αποκομίσω όλα όσα μπορεί να δώσει.

 • Cine Mairon

  Cine Mairon

  Πριν μήνα

  Ο Λάμπρος φαίνεται να διακατέχεται από φόβο με την έννοια του δέους κυρίως και βγάζει ασυνήθιστη για αυτόν νευρικότητα στη συγκεκριμένη συνέντευξη.
  Η ανάλυση σχετικά με τον χρόνο θύμιζε το "Sculpturing time" του Tarkovsky.
  (Επίσης κάτι που βλέπω σε αυτή τη σειρά και δεν ξέρω αν η πληροφορεία ενδιαφέρει ή όχι, αλλά θα την παραθέσω σε περίπτωση που μπορεί να πέσει στην αντίληψή του και ίσως να θέλει να την αξιποιήσει.
  Κατά το Savoir Vivre, όταν συστήνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό/καλλιτέχνη δεν ενδείκνυται η προσφώνηση "κύριος" πριν το όνομά του, το οποίο όμως πρέπει να αναφέρεται ολόκληρο (ονοματεπώνυμο).
  Θυμάμαι χαρακτηριστικά στο βιβλίο σαν παράδειγμα τον Ντίνο Ηλιόπουλο...ναι τόσο πρόσφατο το βιβλίο...still stands though.)

 • MrSirGiorgos

  MrSirGiorgos

  Πριν μήνα

  Μεγαλο μάθημα στο φισφη μολις ο γιαννης μπεζος απεδωσε με τον καλύτερο τροπο οτι απο τον στρατο εχεις κατι να πάρεις και μαλιστα σημαντικό κ οτι δεν είναι μονο για στρατοκαυλους οπως νομιζει η φασιστερα η οποια εχει γίνει ομοια αυτων που μισουν. Η ποιότητα σε σύγκριση με το κενό της σύγχρονης εποχης.

  • MrSirGiorgos

   MrSirGiorgos

   Πριν μήνα

   @Snowstorm πολυ σοβαρός

  • Snowstorm

   Snowstorm

   Πριν μήνα

   @MrSirGiorgos Πολύ εύστοχος. 🤡

  • MrSirGiorgos

   MrSirGiorgos

   Πριν μήνα

   @Snowstorm σε ποιο σημειο ειπα τετοιο πραγμα. Οτι θες διαβαζεις; ειπα ότι οι νέοι αριστεροί ειναι με παρωπιδες σχεδον παντα ημιμαθείς και εχουν συμπεριφορα φασιστών

  • Snowstorm

   Snowstorm

   Πριν μήνα

   @MrSirGiorgos Δεν είπες τίποτα ουσιαστικά, απλώς ερμήνευσες τα λόγια του Μπέζου ως στρατοκαυλίαση.

  • MrSirGiorgos

   MrSirGiorgos

   Πριν μήνα

   @Snowstorm κάτι πανω σε αυτο που ειπα έχεις να πεις; γιατί το μονο που έχεις πει ως τωρα ειναι για μπουμερ κ αποφοιτους λυκειου συνεπως τιποτα

 • k l

  k l

  Πριν μήνα

  7:50 αρχίζει η συνέντευξη

 • Cris Pap

  Cris Pap

  Πριν μήνα

  μόνο που απευθυνόταν στον πληθυντικό τα λέει όλα για το κύρος και τον χαρακτήρα του !!!

 • Dimitris Galanos

  Dimitris Galanos

  Πριν μήνα

  Πολλή ωραία συνέντευξη πραγματικά .. φέρε και Λαζόπουλο να πέσουν τα τσιμέντα

 • George

  George

  Πριν μήνα

  Πώς έχεις καταφέρει και έχεις αυτούς τους καλεσμένους ήθελα να ήξερα! Μπράβο!!!

  • Georgios Tzedakis

   Georgios Tzedakis

   Πριν μήνα

   Μεταξύ σοβαρού και αστείου: Έχουν γίνει τόσο χάλια αυτοί που παίρνουν συνεντεύξεις στην τηλεόραση που δεν έχουν άλλες επιλογές.

  • Watching Park

   Watching Park

   Πριν μήνα

   Δεν είναι και δυσκολο..Ο φισφης είναι...έχει δουλέψει τηλεόραση και ένας απ' τους καλύτερους κωμικούς στην Ελλάδα, δεν είναι κάποιος τυχαίος που μάζεψε τώρα subscribers

 • Konstantinos Platis

  Konstantinos Platis

  Πριν μήνα

  σε τέτοιες εκπομπές θα έπρεπε να δίνει συνεντεύξεις και όχι στα πρωινάδικα που του έφτιαξαν το προφίλ του παράξενου γιατί μπορεί αυτά που λέει εκ πρώτης όψεως να ακούγονται ως έπαρση κάποιες φορές αλλά όταν τα αναλύει δείχνει ότι οι απόψεις του βασίζονται σε επιχειρήματα που δεν έχουν σκοπό να προσβάλουν αλλά να προστατέψουν το θέατρο στο οποίο έχει αφιερωθεί. Όταν όμως οι δημοσιογράφοι των πρωινάδικών πάρουν την ατάκα που θέλουν δεν τους νοιάζει να το αναλύσουν παραπάνω όπως κάνει ο Φισφής.

  • Marianthe Skiadaresi

   Marianthe Skiadaresi

   Πριν μήνα

   Τα πρωινάδικα ενδιαφέρονται μόνο για λαικισμό και σκάνδαλο! Και κρίμα που οι καλλιτέχνες σε αυτή την χώρα να πρέπει να τους ανέχονται και να αποτελούν και μέσο προβολής τους! Θυμάμαι σοβαρές σειρές όπως πχ νησί , κόκκινο ποτάμι, να της έχουν μετατρέψει σε σαπουνόπερες στον σχολιασμό! Ας μην σχολιάσω επίσης κάποιες συνεντεύξεις που είχαν πάρει στον Ρώμα ,που κυριολεκτικά τον ειρωνευόντουσαν για τις αποφάσεις που πήρε για τις σειρές του λες και θα ρώταγε τις κατίνες πρώτα ο άνθρωπος πριν γράψει σενάριο..

 • Betty Nurcja

  Betty Nurcja

  Πριν μήνα

  Θέλουμε και part 2 😄😄 πολύ ωραία συζήτηση υπέροχοι και οι δύο ❤

 • Σταύρος Δ

  Σταύρος Δ

  Πριν μήνα

  ❤️❤️❤️❤️❤️

 • Anna Petalidou

  Anna Petalidou

  Πριν μήνα

  Συγχαρητήρια! Τον "ξεζουμησατε" τον κύριο Μπεζο και το χάρηκαμε! Κύριε Μπεζο ευχαριστούμε για τη τόσο καλή δουλειά σας και το σεβασμό που δείχνετε σε αυτήν όλα αυτά τα χρόνια!

 • Anastacia Cape

  Anastacia Cape

  Πριν μήνα

  Μπράβο Λάμπρο, μπράβο Εβίτα!Ένας διάλογος που σου αφήνει...χαρα!

 • Konna De Buhr

  Konna De Buhr

  Πριν μήνα

  Αγαπημένος ηθοποιος. Εχει εναν τρόπο να σε κάνει να βιώνεις αυτό που θέλει να βιώσεις. Απολαμβάνω όσο τίποτα άλλο να τον ακούω σε συνεντεύξεις και ακόμα περισσότερο σε ουσιώδες συνεντεύξεις. Αυτές που σου δείχνουν έναν μέρος του μυαλού του άλλου και δεν είναι για προώθηση μιας σειράς ή ταινίας αλλά για να γνωρίσεις τον άνθρωπο πίσω απο αυτό.

 • Michael Lennon

  Michael Lennon

  Πριν μήνα

  Ομολογώ ήρθα με αίσθημα προκατάληψης για τη συγκεκριμένη συνέντευξη. Διαβάζοντας τα υπόλοιπα σχόλια, να πω κι εγώ τη γνώμη μου ως προς τις τηλεοπτικές "αρπαχτες" του Μπέζου στις οποίες αναφέρθηκαν κάποιοι. Νομίζω αυτή την αντίληψη την έχουμε τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια και έχουμε κουραστεί από τις αμέτρητες επαναλήψεις. Το ίδιο ακριβώς νοιωθω και για Κωνσταντίνου και Ελένης παράδειγμα. Ότι ήταν μια αρπαχτη του Ρώμα χωρίς λόγο ύπαρξης. Αν πιάσουμε όμως τις σειρές και τις αναλύσουμε όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, θα δούμε ότι 9/10 φορές έχουν λόγο ύπαρξης και είχαν λόγο επιτυχίας. Η επανάληψη όμως τις ξεχείλωσε και τις έφθειρε δραματικά!
  Όσο για την προκατάληψη που προανέφερα, πήγαινε καθαρά στον Μπέζο ως χαρακτήρα μετά από αρκετά που έχω ακούσει/διαβάσει κατά καιρούς, χωρίς όμως να μπω στη διαδικασία της εξακρίβωσης. Ερμηνευτικά όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε το ταλέντο του.
  ΥΓ. Είμαι σίγουρος ότι σας συμπάθησε και ότι απόλαυσε μια συνέντευξη μετά από πολύ καιρό!
  Μπράβο Λάμπρο! Μπράβο Εβίτα!

 • Vasilis Nitsakis

  Vasilis Nitsakis

  Πριν μήνα

  ειναι η πρωτη συνεντευξη του μπεζου που δεν υπαρχει ουτε ψηγμα απο αμηχανια στην ατμοσφαιρα .
  (που τις περισσοτερες φορες η αμηχανια αυτη προερχεται απο την αυστηρότητα που χει σαν ατομο οταν κοντραριζεται με την ανθρωπινη βλακεια .
  γιατι συνηθως του παιρνουν συνεντευξεις σαπιοι παρουσιαστες καναλιων οταν θελει να προμοταρει τη καινουργια του σειρα )

 • Tilemaxos46

  Tilemaxos46

  Πριν μήνα

  Θα θέλαμε να σας δούμε και κάποια στιγμή στις οθόνες μας... ακούμε τόσο καιρό Εβίτα και Εβίτα δεν βλέπουμε. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας.