GRlabel US Βίντεο

Διαδικτυακή πύλη βίντεο

Ylli Rakipi. Të Paekspozuarit
Ylli Rakipi. Të Paekspozuarit

"Të Paekspozuarit" eshtë një format televiziv me fokus në gazetarinë investigative dhe aktualitetin politik, i drejtuar nga gazetari Ylli Rakipi.

Videos